De Pionier en de Tweesprong zijn de winnaars van het Stichtse Vecht Schoolschaaktoernooi

Afgelopen zaterdag werd de 45e editie van het Stichtse Vecht schoolschaaktoernooi gehouden. Alle basisscholen uit Stichtse Vecht worden hiervoor uitgenodigd.
Normaliter wordt dit toernooi in januari gehouden, maar door de COVID maatregelen was het pas nu mogelijk. Als schaakvereniging wilde we het namelijk het toernooi het liefst fysiek en op locatie regelen en niet nog een keer online.

Elf teams waren present toen aan het einde van de ochtend wethouder Hetty Veneklaas en kinderburgemeester Fien Sant het toernooi opende.

De trotse winnaar van de middenbouw heeft zich direct geplaatst voor het NK Schoolschaken (middenbouw) wat op 2 juli gehouden wordt in Utrecht. 
1. De Pionier 3
2. Het Kompas 2
3. De Pionier 4

Bij de bovenbouw heeft de hele top 3 zich geplaatst voor het regionale schoolschaaktoernooi wat zaterdag 9 april wederom wordt gehouden bij Niftarlake.
1. Tweesprong 3
2. Tweesprong 2
3. Wilde Wingerd 1

Het was een leuke en geslaagde dag. En we zijn al weer hard bezig om het SGS regio schoolschaak kampioenschap te organiseren op 9 april, waarbij 40 teams strijden voor plaatsing op het NK Schoolschaken (bovenbouw) in juni.

Dit bericht is geplaatst in jeugd, Schoolschalen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie