Lid Worden

Bent u een enthousiaste thuisschaker en wilt u wel eens een stapje hogerop? Of vind je schaken zo leuk dat je ook wel eens tegen andere schakers wilt spelen? Bij schaakclub Vegtlust is er voor een ieder wat wils.

Bij de volwassenen wordt er interne competitie gespeeld en zijn er door het jaar heen speciale activiteiten, waarbij met name de gezelligheid voorop staat. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de cursusgroep om zo beter te leren schaken.

De jeugd krijgt elke vrijdagavond les oftewel training, waarna ze het geleerde achter het schaakbord in de praktijk mogen brengen tegen een tegenstander van gelijk niveau. Eerst leren en dan spelen, een goede en leerzame combinatie.

Vind je schaken wel heel leuk, maar weet je niet of schaken bij een club wel datgene is wat je zoekt? Laat ons je overtuigen! We hanteren als regel dat je altijd drie keer mag komen kijken, voordat je wordt gevraagd of je lid wilt worden. Na drie avonden hoeven wij dat niet meer te vragen, want als het goed is ben je dan zo enthousiast dat je zelf zult vragen hoe je lid kan worden van de schaakclub!

Kom dus vrijblijvend eens langs op de vrijdagavond, bij de jeugd vanaf 18:45 uur, bij de volwassenen vanaf 19:45 uur. Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen, stuur dan een mail naar jeugdvegtlust@gmail.com (jeugd) of vegtlust@gmail.com (volwassenen).

Contributie 2017-2018

Volwassenen € 130,- per jaar

Volwassenen Dubbelleden (hoofdlid bij een andere vereniging) € 90,- per jaar

Jeugdleden € 100,-

In de contributie inbegrepen is de verplichte afdracht aan de Schaakbond (volwassenen ongeveer € 50,–, jeugd ongeveer € 25,–) Leden krijgen in ruil daarvoor maandelijks het Schaakmagazine, het mooie schaakblad van de Schaakbond en kunnen meedoen aan competities en toernooien van de schaakbond.

U-pashouders

Schaakclub Vegtlust neemt deel aalogo_UPAS_2006n de U-pas.

Houders van een U-pas kunnen de contributie geheel of gedeeltelijk via de U-pas voldoen.

Inschrijfformulier

Links naar het inschrijfformulier kunt u hieronder vinden. U kunt het invullen en op een clubavond inleveren of per email insturen naar jeugdvegtlust@gmail.com (jeugd) of vegtlust@gmail.com (volwassenen).

Inschrijfformulier (docx formaat)

Inschrijfformulier (PDF formaat)