Gerrit Harmsen erelid schaakclub Vegtlust

Gerrit Harmsen Erelid schaakclub Vegtlust

krant-erelid-def-2

MAARSSEN > Gerrit Harmsen is benoemd als Erelid van Vegtlust in verband met zijn vele verdiensten en prestaties voor de Maarssense schaakclub.

Gerrit is al 33 jaar lid van schaakclub Vegtlust en is vele jaren jeugdleider geweest en enkele jaren voorzitter. Hij was de drijvende kracht achter het schoolschaaktoernooi en het stimuleren en ontwikkelen van de schaaksport bij de jeugd. Gerrit heeft honderden Maarssense kinderen schaakkennis bijgebracht door o.a. de Maarssense scholen af te reizen om schaakles te geven.

Ook initieerde hij het huiskamerschaak om volwassenen aan het schaken te krijgen op de clubavond. Recent speelde Gerrit nog tegen de Maarssense Rotary en zette menigeen schaakmat.

Gerrit heeft veel schaakprestaties neergezet voor Vegtlust, zo werd hij o.a. met het achttal in de eerste klasse een aantal keer kampioen en speelde hij zelfs hoofdklasse. Hij won de SGS beker en diverse toernooien.

Gerrit was zeer verrast en verheugd dat de erepenning hem werd uitgereikt in aanwezigheid van het bestuur en enkele leden.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.