De Grote Clubactie is weer begonnen!

Beste ouder van de jeugd,

Elk jaar vindt van september tot november de landelijke Grote Clubactie plaats. Net als afgelopen jaren doet onze schaakvereniging Vegtlust daar ook aan mee. Wij hielden vorig jaar aan deze actie bijna € 800,00 over. Het is ons streven daar bovenuit te komen. De opbrengst gaat naar onze jeugdafdeling.

Wat is de Grote Clubactie?

De Grote Clubactie is een loterij voor Nederlandse verenigingen, waarmee extra inkomsten voor de club ingezameld kunnen worden en hele leuke prijzen te winnen zijn. Als club willen we zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze vereniging! Van deze € 2,40 gaat € 0,25 naar de verkoper van het lot en € 2,15 naar de jeugdafdeling. Daarnaast maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000.

Doel:

Ons spaardoel voor dit jaar is de aanschaf van nieuwe sets schaakstukken voor de jeugd.

Hoe werkt het?

• De Grote Clubactie werkt middels het verkopen van loten. We willen dan ook alle jeugdleden van harte uitnodigen om zoveel mogelijk loten à 3 euro per stuk te gaan verkopen aan familie, vrienden, buren, etc.
  • Op vrijdag 13 september tijdens de clubavond ontvangen alle jeugdleden een verkoopboekje, met daarin een intekenlijst, bedankbriefjes en deurstickers. Op de intekenlijst kunnen de gegevens van de lotenkoper ingevuld worden. Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn om meer loten te verkopen!
  • Betaling van de loten gaat met eenmalige machtigingen. Je zoon of dochter hoeft dus niet met cash geld over straat, wel zo veilig.
  • Boekje vol? Dan lever je hem in op de club en krijg je als je wilt weer een nieuwe om nog meer loten te verkopen.
  • Bij het – door ons – registreren van de verkochte loten op de beveiligde website van de Grote Clubactie wordt alleen de voor- en achternaam van het kind ingevoerd, dit wordt niet openbaar gemaakt. De naam van de lotenverkoper wordt vermeld op het bankafschrift van de lotenkoper.
  • In december krijgen de lotenverkopers hun beloning van € 0,25 per verkocht lot uitgereikt.

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie start op zaterdag 14 september. Eerder verkopen van loten mag niet, maar... je kunt natuurlijk wel alvast je familie en vrienden aangeven dat je loten gaat verkopen. Zo weet je zeker dat ze bij jou een lot kopen. Dit is wel handig, want er zijn heel veel verenigingen en sportclubs die aan de actie meedoen. En start ook echt op zaterdagochtend met de verkoop... dan ben je als eerste bij je buren!
Uiterlijk vrijdag 25 oktober moeten de boekjes weer worden ingeleverd, maar volle bokjes mogen ook eerder worden ingeleverd. Er staat een speciale doos klaar op de clubavonden.

Waarom zou je zoon of dochter loten gaan verkopen?

Daar kunnen wij wel een aantal redenen voor bedenken!

1. Hoe leuk is het om mee te helpen aan wat extra geld voor Vegtlust?
  2. Elke verkoper krijgt per verkocht lot € 0,25. Dit is toch een leuk extra zakcentje.
  3. De beste lotenverkopers kunnen prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is een Nintendo Switch met je favoriete spel. Voor meer info ga je naar: clubactie.nl/lotenverkopers en meld je je daar aan.
  4. Als je 20 loten of meer verkoopt ontvang je een gratis voucher voor SnowWorld, Krazy Kangaroo, Bobbejaanland of Optisport. Ook krijg je een 2e artikel gratis bij masita.com.

Wij hopen dat jullie je net als wij graag willen inzetten voor de Grote Clubactie, dus enthousiasmeer je zoon/dochter om zoveel mogelijk loten te verkopen en wie weet winnen zij wel één van de mooie prijzen!

Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Vragen? Mail dan gerust naar: ethel@hofkes.eu

Hartelijke groet,

Ethel Hofkes
Commissie Grote Clubactie Vegtlust

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.