Vegtlust D1 boekt eerste overwinning!

Vrijdag 25 januari stond de eerste thuiswedstrijd voor Vegtlust D1 op het programma tegen Houten D2 (inhaalwedstrijd van 7 december).

Olivier, Jason, Paul en Bauke (van links naar rechts) waren allemaal mooi op tijd zodat we Michel goed konden helpen met het klaarzetten van de tafels en de borden. Er was zelfs nog tijd voor een onderling partijtje waardoor de mannen allemaal scherp aan de start verschenen.

Halverwege was de stand 2-2. Na een korte break met een drankje en een snoepje was de stand al gauw 2-1 voor vegtlust in de tweede ronde. Olivier hield het lang spannend maar sleepte een mooie remise op een heel leeg bord in de wacht. Daarmee was de eerste overwinning van dit seizoen binnen!

Aankomende vrijdag* weer een thuiswedstrijd, kijken of we thuis ongeslagen kunnen blijven!

Denise Visser
Teambegeleider D1

* Naschrift redactie: Vegtlust D1 heeft de tweede thuiswedstrijd tegen Hoogland D4 met maar liefst 8-0 gewonnen!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.