Wayan Prins wint Vegtlust Grand Prix

Op zaterdag 9 juni organiseerde Vegtlust het 9de en laatste Grand Prix toernooi van de SGS regio.

Op zaterdag 9 juni werd in de Rientjes Mavo te Maarssen de negende en laatste SGS jeugd Grand Prix van het seizoen georganiseerd. Door schaakclub Vegtlust. Het was wederom een goed bezocht toernooi, 134 spelers wisten op de vrije, zonnige zaterdag de speelzaal te vinden. Niet alleen de dagprijzen, maar ook de jaarprijzen stonden op het spel. Groep 1 werd gewonnen door Wayan Prins van de thuisclub (zie foto). Hij bleef Polle van Arendonk van Magnus en Eric Starmans van T.S.V. Rochade voor.

Voor foto’s: Flickr album GP Maarssen

Voor alle uitslagen zie Eindstanden-GP-Maarssen-juni2018

One Response to Wayan Prins wint Vegtlust Grand Prix

1. Maarten Post schreef:

Groep 1 werd gewonnen door Wayan Prins van de thuisclub. Hij bleef Polle van Arendonk van Magnus en Eric Starmans van T.S.V. Rochade voor.

Jaarklassement:

Ook gingen de bekers in het jaarklassement eruit. Per leeftijdscategorie [BCDEFGH] wordt een seizoensklassement opgemaakt waarbij de beste vier Grand Prix’s meetellen. Dit jaar waren er in elke categorie drie bekers te verdienen, ongeacht of een speler lid is van de SGS. Ook hier ging Wayan Prins van Vegtlust er met de hoofdprijs vandoor.