Ledenraadpleging enquêtes interne en externe competitie.

Vrijdag 1 juni zijn de leden geïnformeerd over de uitslagen van de twee enquêtes. In beperkte setting is nuttig en open met elkaar gesproken over de uitkomsten. Er zijn interessante ideeën en acties uit voortgekomen over zowel de externe en de interne competities.

Voor de externe competities gaat komend seizoen 2018/2019 veel veranderen. Er komt een zaterdagcompetitie (KNSB) én een doordeweekse competitie (SMN). De competities zijn gescheiden van elkaar.

• Vegtlust biedt komend seizoen ook faciliteiten aan spelers om deel te nemen aan de zaterdagcompetitie.
  • SMN staat voor Schaakcompetitie Midden Nederland en is een samenwerkingsverband tussen de SGS, OSBO en SBO. Er zijn diverse kleine veranderingen in het wedstrijdreglement opgenomen. Zo is bijvoorbeeld het aanvangstijdstip gewijzigd naar 19.45 uur. Ook het speeltempo is veranderd, en wordt nu 1.40 uur (+ 10 sec per zet) per partij.

Heeft u vragen? Stel ze aan het bestuur (Vegtlust@gmail.com).