Piet van Zelst toernooi (Verslag)

Piet van Zelst toernooi:
 
Het was een spannend toernooi! Met in het begin Hans en Peter in de leiding waarvan Peter onderling van Hans won. Hierdoor werd Peter 1e en Hans 4e. In ronde 5 speelde Peter tegen Adriaan en het werd remise, maar Paul liep in omdat hij won van Erwin. In die zelfde ronde verloor Hans ook van Sven! Door dit werd de laatste ronde spannend met op nummer 1 Peter, nummer 2 Paul en op nummer 3 Sven. De laatste ronde speelde Paul tegen Peter (2-1) en André tegen Sven (4-3). Het werd een krankzinnige ronde waarin Paul van Peter won, maar Sven van André verloor. Hiermee is de eindstand. 
1e = Paul met 5,0 punten
2e = Peter met 4,5 punten
3e = André met 4,0 punten
 
Er waren ook prijzen voor de beste king, jeugd en degene die de meeste klappen moest ontvangen. Guido won als beste king, Sven won als beste jeugd en Nelleke moest de meeste klappen ontvangen.
 
Dit was het verslag van het toernooi.
 
Wayan Prins

 

Geef een reactie