Schoolschaak Stichtse Vecht 2024

Op zaterdag 20 januari 2024 vindt de 47e editie van het Stichtse Vecht Schoolschaaktoernooi plaats. De kinderen uit Stichtse Vecht kunnen namens hun basisschool aan dit toernooi meedoen. Alle scholen in Stichtse Vecht zijn uitgenodigd en kunnen teams inschrijven (voor 14 januari 2024). Het toernooi is van 11 uur tot 16 uur en wordt gehouden in het Niftarlake College in Maarssenbroek (Pauwenkamp 151 in Maarssenbroek).

Een aantal bovenbouw teams mogen door naar de regionale ronde van de SGS. Het eerste middenbouw team plaatst zich direct voor het NK schoolschaaktoernooi voor middenbouw.

Uitgebreide info over het toernooi, inschrijven en speelwijze vind je op Schoolschaak pagina.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie