Inloopavond huisschakers 12 april

Op 16 februari hebben we het Vechtstreek Rapid Toernooi in Utrecht gehouden. Opvallend en heel mooi om te zien dat er zo veel huisschakers deelnamen!

We willen als schaakclub nagaan of er voldoende animo is om een ‘huisschakers’ groep te starten. Deze groep zal – in tegenstelling tot de andere schakers bij de club – vooral recreatief zijn, waarbij de schakers zelf bepalen of ze met een klok willen schaken, de partij willen noteren etcetera. Kortom: spelregels die ook in huiselijke kring worden gevolgd!

Daarom organiseert Vegtlust op vrijdag 12 april aanstaande een inloopavond in ‘de Eenhoorn’ in Maarssen. Er kan dan worden geschaakt op de manier die ook in huiselijke kring gangbaar is.

Vegtlust nodigt u uit om kennis te komen maken en aan deze avond deel te nemen.

We willen dan samen met de deelnemers bespreken hoe we de huisschakers groep het beste verder vorm kunnen geven zodat het aansluit bij de verwachtingen.

Ontvangst: 19:30 – 20:00 uur, vervolgens kennismaken, bespreken en schaken.

Graag vernemen we of u vrijdag 12 april wilt deelnemen, zodat we weten hoeveel mensen er komen.

Mocht u die avond verhinderd zijn maar wel interesse hebben in deelname in de huisschakers groep dan vernemen we dat natuurlijk ook graag.

Hopelijk tot ziens op vrijdag 12 april.

P.S. Er zijn aan deze avond geen kosten verbonden.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.