Oud-Zuilen JD1 – Vegtlust JD1 6-2

Op dinsdagavond 27 november mocht JD1 op bezoek bij Oud-Zuilen JD1. Loek was er deze keer niet bij dus speelden we met Olivier, Jason, Paul en Bauke. Onderweg naar Utrecht evalueerden Jason en Olivier nog hun onderlinge resultaat zodat de optimale opstelling bepaald kon worden. Op een mooi podium waren 4 plekken ingericht. Er was zelfs mogelijkheid om te noteren, maar aangezien dat vrijblijvend was gebeurde dat niet.

Degenen die snel klaar waren met hun partij konden Ajax kijken dus dat verzachtte het verlies. Na afloop werd Bauke opgehaald door zijn vader na een heerlijke snack laat op de avond. Jason, Olivier en Paul hebben daarna nog teamwerk verricht door gezamenlijk de fiets van Jason over het hek te tillen van het schoolplein van De Klaroen.

Van links naar rechts: Olivier, Jason, Paul, Bauke

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie