Nipte overwinning viertal

Nipte overwinning viertal Vegtlust

Nadat alle schakers de locatie hadden kunnen bereiken (vanwege ‘Lichtjesavond’ bleek het lastig parkeren) werd met enige vertraging gestart. De partijen gingen gelijk op, waardoor aan het eind van de avond de partij op het vierde bord de beslissing moest brengen. Joris Boons wist twee torens op de zevende rij neer te zetten, waarna mat of groot materiaalverlies door zijn tegenstander niet meer te voorkomen was. Een verdienstelijke overwinning van dit jeugdige team!

Persoonlijke uitslagen:

Vegtlust 1 Har-Mon-ie 1 2½ – 1½

1. S.W. van der Vliet (Sven) -C.G.A. van Rooijen ½ – ½

2. W.H.P. Prins (Wayan) -J.A. van Leeuwen (Jan) ½ – ½

3. B.M. Hoogervorst (Bart) – P.M. Boere ½ – ½

4. J. Boons (Joris) – A. de Groot (Arie) 1 – 0

Geef een reactie