Schaken op Bisonspoor

http://rtvstichtsevecht.nl/artikel/88125252/schaken-op-bisonspoor

Dinsdag 28 november namen de leerlingen van Ithaka locatie Bisonspoor deel aan “Bison in the Mix”. Docenten en ouders deelden hun passies en hobby’s met de leerlingen. Op het programma stonden onder andere: vogels kijken, kunst, drama, muziek componeren en verschillende sporten.

Schaakclub Vegtlust was ook aanwezig met twee “echte schaakmeesters” om met tien leerlingen, twee vaders en een docent te schaken en te werken aan sterke openingen. Er werd drie uur lang serieus geschaakt. Een enkele leerling en één van de ouders wisten het de Maarssense kampioen nog aardig lastig te maken. Het was een feestelijke en inspirerende ochtend.

 

One Response to Schaken op Bisonspoor

  1. Maarten Post schreef:

    David en Gerrit gaven namens Vegtlust les.

Geef een reactie