Tweede gelijkspel van Vegtlust 1 (verslag + uitslagen)

Dinsdag 28 november schaakten de senioren van schaakvereniging Vegtlust in de competitie in en tegen Barneveld 2. Na het gelijke spel tegen Giessen en de Linge werd uitgekeken naar de eerste overwinning van het seizoen.

Met twee invallers zou dat een stevige opgave worden, vooral toen vaste kracht Adriaan Fournier al snel slechter kwam te staan en moest opgeven. Invaller en jeugdspeler Sven van der Vliet wist met zwart een knappe remise op bord 6 af te dwingen! Nadat Erik en Rico remise met hun tegenstander waren overeengekomen moest ook invaller Ben –die een zeer verdienstelijke partij schaakte– opgeven. Gelukkig had Gerrit inmiddels gewonnen en ook Paul wist uiteindelijk het volle punt naar zich toe te trekken. De remise van Floris stelde wederom een gelijkspel veilig.

Persoonlijke uitslagen:

  Barneveld 2 Vegtlust 1 4 4
1. H. van Beusekom G. Harmsen 0 1
2. R. Sennema (Remy) P. Bekkers (Paul) 0 1
3. J. van Winkoop (Jeroen) E. van Dijk (Erik) 0,5 0,5
4. W. Verheij (Willem) F.F.M. van der Blom (Floris) 0,5 0,5
5. J.H. Versteeg (Sjaco) R. van der Pol (Rico) 0,5 0,5
6. R. van Ee (Rein) S.W. van der Vliet (Sven) 0,5 0,5
7. D.H. van Donk (Diederik) A. Fournier (Adriaan) 1 0
8. P.A. van der Hammen (Paul) B.P.A.M. – Szczerba (Ben) 1 0

 

One Response to Tweede gelijkspel van Vegtlust 1 (verslag + uitslagen)

Geef een reactie