Vegtlust 1 speelt 4-4 tegen De Giessen en Linge 2

In de tweede externe wedstrijd speelde het eerste team na een spannende strijd gelijk. Het was de eerste thuiswedstrijd.

Gerrit won snel en zette ons op voorsprong (1-0). Wayan haalde een goed resultaat in zijn debuut met een remise (1,5-0,5). Floris had een goede stelling maar moest in remise berusten (2-1). Rico stond gewonnen, maar had te veel tijd verbruikt en redde het vervolgens niet (2-2). Paul stond beter tegen een sterke tegenstander, maar liet een toren in staan. (2-3). Adriaan stond de hele partij gedrongen en moest blijven hopen dat zijn stelling niet zou kraken. Zijn tegenstander drukte niet door met een remise als resultaat (2,5-3,5). Erik had het ook moeilijk, maar zijn tegenstander wist gelukkig niet te profiteren (3-4). Maarten had een na de opening een gewonnen stelling opgebouwd, maar gaf zijn tegenstander tegenkansen en misschien zelfs winstkansen. Onder veel belangstelling van de overige teamleden kreeg Maarten in een rommelige tijdnoodfase een toren cadeau en de 4-4 was binnen.

Seizoen : 2017/2018
Klasse : SGS 1e Klasse GROEP 1B