SGS snelschaken Vegtlust 5e in de B-groep

Zaterdag 11 november heeft een team van Vegtlust in Bunschoten/Spakenburg deelgenomen aan de SGS snelschaakcompetitie voor zestallen. Voor Vegtlust speelden mee: Joris Boons, Floris v/d Blom, André Lindenbergh, Adriaan Fournier, Hans Hoek, Paul Bekkers en Maarten Post.

Vegtlust bereikte in de B-groep een goede klassering. Een 5e plaats van de 17 is mooi. Halverwege stonden we zelfs bovenaan, maar door drie nederlagen en nog een overwinning bereikten we de B-groep, die wij vervolgens wonnen. Vanwege de zeer goede persoonlijke resultaten van Hans en Floris hoopten we nog op een individuele prijs als topscorer. Dat zat er helaas net niet in. Verder moet vermeld worden dat Joris zich goed staande hield tussen al de ervaren spelers en een paar overwinningen boekte.

Paul Keres behoudt snelschaaktitel

Geef een reactie