Vriendjes- en Vriendinnetjestoernooi Vrijdag 25 augustus

Op vrijdag 25 augustus organiseerde Schaakclub Vegtlust als opening van het nieuwe schaakseizoen het Vriendjes & Vriendinnetjes Schaaktoernooi. Iedereen die jonger is dan 16 jaar en zin had om mee te doen aan een leuk schaaktoernooi, was van harte welkom. Van te voren was er via email, de website en de VAR en Vechtstroom reclame gemaakt voor dit toernooi, en dat hebben we geweten! Er deden maar liefst 38 kinderen mee, waaronder heel veel nieuwe gezichten. We hopen veel van de nieuwe kinderen de komende weken weer terug te zien!

In 5 rondes speelden de kinderen tegen diverse tegenstanders waarbij ze maar 5 minuten bedenktijd hadden! Snel nadenken en snel spelen was dus een vereiste, maar dat was voor de meeste kinderen absoluut geen probleem. We hebben prachtige en spannende partijen gezien.

Na de vijfde ronde werd de eindstand opgemaakt en bleek dat Michelle het het beste had gedaan, gevolgd door Tobias en Ruben. De aanmoedigingsprijs was voor Kasper die voor het eerst kwam kijken!

 

Jeugdcommissie Vegtlust

 

Geef een reactie