FAQ Schoolschaaktoernooi Stichtse Vecht

Wanneer en waar vindt het schoolschaaktoernooi plaats?

Het toernooi vindt deze keer plaats op 12 januari 2019 van 11:00-16:00 uur in de Rientjes Mavo, Valkenkamp 551 in Maarssenbroek.

Wie kunnen er deelnemen?

De kinderen uit de Stichtse Vecht kunnen namens hun basisschool aan dit toernooi meedoen. Alle scholen in Stichtse Vecht zijn aangeschreven en kunnen teams inschrijven. Een team bestaat uit 4 personen met evt. een reservespeler. Een team wordt ingeschreven voor de middenbouw, groep 3,4,5 of bovenbouw groep 6,7,8. De kinderen dragen het school T-shirt en per school is er minstens 1 begeleider (ouder of leerkracht) aanwezig op de speeldag.

Onze kinderen willen ook graag naar de open dag van het Niftarlake College op 12 januari?

De open dag van het Niftarlake College is ook op 12 januari 2019, van 10:00 tot 13:00 uur. Daarom hebben wij onze tijden aangepast. De aanmelding is om 11:00 uur en de wedstrijden beginnen pas om 12:00 uur zodat kinderen eerst naar de open dag kunnen. Daarnaast heeft het Niftarlake Collega ook een open dag op vrijdag 11 januari, van 17:00 tot 20:00 uur.

Tot wanneer kunnen we onze teams inschrijven?

We ontvangen uw inschrijving graag uiterlijk vrijdag 14 december 2018.

Tot wanneer kunnen we wijzigingen doorgeven indien er wijzigingen zijn in de teamsamenstelling?

We ontvangen uw eventuele wijzigingen graag uiterlijk woensdag 9 januari 2019.

Wat kost deelname aan het schoolschaaktoernooi?

Inschrijving kost EUR 10,- per team.

Hoe kunnen we het inschrijfgeld betalen?

  1. Van tevoren overmaken op SV Vegtlust, IBAN: NL36 RABO 0304 611611. o.v.v. schoolschaak 2019 en vermelding van de basisschool + aantal teams.
  2. Op de speeldag contant bij aankomst betalen aan de deur.

Hoe wordt er gespeeld?

De speeldag bestaat uit 7 speelronden, volgens het zgn. Zwitsers systeem. Dat betekent dat na elke ronde de teams weer worden ingedeeld n.a.v. hun prestaties uit de vorige ronde. Deze indeling wordt voor elke volgende ronde bekend gemaakt en zal op verschillende plaatsen worden opgehangen.

Is er tijdens het toernooi eten of drinken te koop?

Er is een bar aanwezig waar klein snoep, chips, drinken (koffie en frisdrank) en diverse broodjes te koop zijn. De opbrengst wordt gebruikt voor de organisatie van dit schoolschaaktoernooi.

Waar kan ik met mijn andere vragen terecht?

Hiervoor kunt u contact opnemen via jeugdvegtlust@gmail.com. Wij staan u graag te woord.