Interne competitie uitslagen vrijdag de 13e (nu met tussenstand)

Vrijdag 13 april stonden er slechts drie partijen op het programma. Het tweede speelde namelijk thuis een wedstrijd om het kampioenschap.
 
Paul <> Erik 1-0     
Volgens Erik verliep zijn opening niet naar wens.
Joris <> Guido 0-1
Nadat Joris een pion voor kwam en een zwarte toren wist in te sluiten, ging het opeens mis na een onschuldige lijkende witte torenzet. Guido kantelde de partij door zijn paard en prise te zetten. Mat kon Joris vervolgens alleen voorkomen door groot materiaalverlies.
Adriaan <> Maarten 0-1
Adriaan speelde een prima partij en won een kwaliteit en behield zijn aanval. Maarten dacht aan opgeven, maar perste er nog een counter uit. Adriaan ging mee vluggeren in Maartens tijdnood. Dat pakte niet goed uit. Het eindspel was vervolgens voor Maarten gewonnen.
 

Geef een reactie